Γράψε στο Food and Beverage Blog

Ένα ρητό που είχα διαβάσει έλεγε οτι αν δεν βρίσκεις αυτό που θέλεις να διαβάσεις, γράψε το εσύ. Γι αυτό προσκαλούμε όποιονδήποτε θεωρεί οτι μπορεί να γράψει άρθρα πάνω στον επαγγελματικό του τομέα.

grapse-sto-fnb-pro.gr


Τι χρειάζεται να ξέρεις για να γράψεις
Μας αρέσουν τα καλογραμμένα άρθρα τα οποία αναλύουν το θέμα διεξοδικά. Δεν είναι απαραίτητο να είναι κείμενα μακροσκελή αλλά θα ήταν ιδανικό να ξεπερνούν τις 450 λέξεις. Θα πρέπει να έχουν μια σχετική συνάφεια με το αντικείμενο του Food & Beverage χωρίς όμως να είναι κανόνας.

Τα θέματα μπορεί να είναι:
  • Επαγγελματικές συμβουλές πάνω σε οποιοδήποτε τομέα του F&B
  • Συνταγές cocktails 
  • Συνταγές φαγητού - γλυκού
  • Νέες τάσεις & τεχνικές
  • Νέοι εξοπλισμοί
  • Ανθρώπινο δυναμικό
  • Προσωπική βελτίωση
  • Παραγωγικότητα - πωλήσεις
  • Οποιαδήποτε άλλη κατηγορία κατόπιν συνεννόησης
Το περιεχόμενο είναι το παν
Πιστεύουμε ότι αυτό που θέλει ο αναγνώστης σήμερα μέσα σε αυτή τη δίνη πληροφορίας, είναι χρήσιμο περιεχόμενο. Θέλει περιεχόμενο που θα του μάθει κάτι νέο, θα του λύσει μια απορία που ίσως δεν είχε ρωτήσει ποτέ, θα τον επιμορφώσει ή θα τον ψυχαγωγήσει.

Αυτό σημαίνει ότι είναι καλό όταν έχουμε κάτι να πούμε να το λέμε. Όταν θεωρήσουμε οτι αυτό που έχουμε μέσα στο μυαλό μας αξίζει να ακουστεί να το μοιραζόμαστε. Θα πρέπει αυτό όμως, να είναι γραμμένο με τέτοιο τρόπο που να φαίνεται ότι είναι δικό μας. 

Η πιθανότητα να διαμαρτυρηθεί κάποιος γιατί πήραμε κείμενο του και το αναδημοσιεύσαμε ως δικό μας είναι πάντα υπαρκτή, γι αυτό τον λόγο ελέγχουμε ενδελεχώς όλα τα κείμενα προκειμένου να μην βρεθούμε υπόλογοι σε κάποια καταγγελία για πνευματικά δικαιώματα.

Κατά τον ίδιο τρόπο επιλέγουμε τις εικόνες των άρθρων εμείς. Απλούστατα γιατί δεν μπορούμε να διασφαλίσουμε εύκολα την πηγή από όπου προήλθε η εικόνα. Γι αυτό τον λόγο επιλέγουμε εικόνες από stock photo sites που τις παρέχουν είτε δωρεάν είτε επί πληρωμή.


submit-your-article


Διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύσουμε ένα άρθρο για λόγους που θα εξηγήσουμε προσωπικά στον καθένα. Διατηρούμε επίσης το δικαίωμα να επιμεληθούμε το κείμενο αν υπάρχουν ορθογραφικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, χωρίς να αλλοιώνουμε το νόημα του.

Κάθε αρθρογράφος μετά τα 10 άρθρα γίνεται Senior Author και λαμβάνει μια ατομική σελίδα καταχώρησης των πληροφοριών του. 

Με όλα τα παραπάνω καθιστούμε σαφές το ότι επιθυμούμε να δώσουμε ένα προϊόν φρέσκο, μοναδικό, χρήσιμο, τίμιο και ενδιαφέρον.

Αν νομίζεις οτι "το χεις" έλα μαζί μας και φροντίσουμε ο λόγος σου να φτάσει πολύ μακριά.