Τι είναι το Food and Beverage Blog

Το ηλεκτρονικό περιοδικό Food and Beverage Blog όπως λέει και το όνομα του, σκοπό έχει να παρέχει δωρεάν συμβουλές από επαγγελματίες σε επαγγελματίες.

Γι αυτό φέρει και την σύντομη περιγραφή Tips for Professionals
Έχει δημιουργηθεί από την ομάδα του Hellenic Hotels με σκοπό να συγκεντρώσει πρακτικές επαγγελματικές συμβουλές πάνω στον κλάδο του Food & Beverage. Το περιεχόμενο είναι χρήσιμο, μοναδικό και προέρχεται από ανθρώπους του κλάδου.

Food-and-beverafe-barista-bartender-working

Σε τι πιστεύουμε;
Εμείς εδώ στο Food & Beverage Blog είμαστε πιστοί της δύναμης που έχει το μοίρασμα της γνώσης. Έτσι μπορούμε να πάμε παρακάτω εξελίσσοντας αυτό που ήδη έχουμε. Δεν υπάρχει σε αυτό το site εταιρική δομή, μισθοδοσία ή κέρδη από εταιρείες. Είμαστε 100% επικεντρωμένοι στο χτίσιμο μιας ειλικρινούς επικοινωνίας.

Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα προϊόν που να κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται ενδιαφέρον και να το υποστηρίξουν. Όχι με χρήματα, αλλά με την παρουσία τους. Φροντίζουμε να έχει ένα ξεκούραστο στυλ, καθαρό σχεδιασμό,απλό και εύκολο στην ανάγνωση περιεχόμενο, ποιοτική πληροφορία και διαφορετική ενημέρωση.

food-and-beverage-department-espresso-machine-night-light

Πώς λειτουργούμε;
Είμαστε μια ομάδα χωρίς ιεραρχία, Διοικητικά συμβούλια και δομές εταιρικού τύπου. Διαθέτουμε γνώση πάνω στο αντικείμενο μας και αυτό φαίνεται. Δεχόμαστε κι άλλους οι οποίοι έρχονται σε επαφή μαζί μας προκειμένου να γράφουν σε αυτό το Blog αρκεί να έχουν εμπειρία πάνω στον τομέα του Food & Beverage.

Πού είμαστε?
Είμαστε παντού. Ο απομακρυσμένος τρόπος συνεργασίας δίνει την ευκαιρία στον καθένα να συνεισφέρει από τον τόπο που βρίσκεται. Χωρίς περιορισμούς, χωρίς ελάχιστη συχνότητα γραψίματος.

Food-and-beverage-outlet-Birdseye-coffee-lounge

Τι περιμένουμε από αυτό το έργο;
Δεν περιμένουμε τίποτα απολύτως. Προβάλλουμε ανθρώπους που έχουν κάτι να πουν και το οποίο θα βοηθήσει κάποιους άλλους. Λέει κάποιος στο μάρκετινγκ οτι
Αν ένα χρήσιμο πράγμα σου το παρέχουν δωρεάν, τότε αναμφισβήτητα το προϊόν δεν είναι αυτό που σου προσφέρουν αλλά εσύ.
Εμείς κάνουμε αυτό που ένθερμα υποστηρίζουμε και δεν περιμένουμε τίποτα από κανέναν. Σας αγαπάμε όλους και χαιρόμαστε που είστε κι εσείς εδώ και διαβάζετε αυτές τις γραμμές. Θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στο Food and Beverage μοναδικό περιεχόμενο με πρωτότυπη θεματολογία με σκοπό να μεγαλώσει και να γίνει ένα από τα εδραιωμένα έντυπα του χώρου.