Food and Beverage Blog

Η επόμενη μέρα των εστιατορίων ξεκινάει

Καθώς οι περιορισμοί του coronavirus αίρονται σιγά-σιγά από την πολιτεία, πολλοί ιδιοκτήτες εστιατορίων προσπαθούν να προσδιορίσουν τι πρέπει να κάνουν για να ανοίξουν ξανά τα καταστήματά τους με ασφάλεια.


epomeni-mera-estiatorion

Από τη συμμόρφωση στις νέες πολιτειακές προτάσεις έως τη διασφάλιση ότι ο εξοπλισμός σας είναι έτοιμος να χρησιμοποιηθεί ξανά, υπάρχουν πολλές απαραίτητες ενέργειες και βήματα που πρέπει να κάνει το εστιατόριό σας πριν ανοίξετε ξανά τις πόρτες του.

Εξετάστε το ενδεχόμενο να βελτιώσετε τις οδηγίες και τα πρωτόκολλα για την ασφάλεια των τροφίμων σας.
Η ασφάλεια των τροφίμων είναι πιο επιτακτική τώρα από ποτέ. Τα καλά νέα είναι ότι τα εστιατόρια έχουν μερικά από τα καθαρότερα περιβάλλοντα, επειδή τηρούν ήδη τις οδηγίες ασφάλειας τροφίμων.
Πριν ανοίξετε ξανά τις πόρτες σας όμως, σκεφτείτε το ενδεχόμενο αντικατάστασης ή απόκτησης εξοπλισμού όπως θερμόμετρα, κάδους για ειδικού τύπου υγειονομικά απορρίμματα, μάσκες προσώπου, γάντια κλπ. Βεβαιωθείτε ότι έχετε καθαρίσει και απολυμάνει ολόκληρη την εγκατάσταση πριν από το άνοιγμα.

Οι μάσκες προσώπου και τα άλλα προστατευτικά εργαλεία μετατράπηκαν από κάτι που βλέπαμε μόνο σε νοσοκομεία και κατασκευαστικές ζώνες, στα πιο κορυφαία και δημοφιλή είδη στον κόσμο κι αυτό μέσα σε μια νύχτα.
Έχουμε υποχρέωση να διατηρούμε τους εαυτούς μας και τους άλλους γύρω μας ασφαλείς καθώς ανοίγουμε τα καταστήματα σύμφωνα με τα νέα πρότυπα ασφαλείας από τον ΕΟΔΥ.

Θα πρέπει όπως και να χει να προμηθευτείτε και για δική σας χρήση αλλά και για τους πελάτες σας, μάσκες προσώπου, γάντια λατέξ και προϊόντα απολύμανσης αλλά και θερμόμετρα για ανθρώπινη χρήση, προστατευτικά εμπόδια και σήμανση  για τήρηση της απόστασης αν σχηματίζονται ουρές στο εστιατόριο για take away.

Μια καλή περίπτωση είναι τα μενού μιας χρήσης ή υλικά που είναι εύκολο να καθαριστούν.
Είναι σημαντικό αν θέλετε να αποφύγετε την εξάπλωση μικροβίων με αντικείμενα συχνής επαφής, όπως τα μενού. Αν και τα τυπωμένα μενού μίας χρήσης μπορεί να είναι πιο ακριβά, πολλοί σκέφτονται τη μετάβαση σε αυτήν την επιλογή για ένα διάστημα. Μια άλλη επιλογή είναι να επενδύσετε σε ειδικών υλικών μενού που μπορούν να απολυμανθούν μετά από κάθε χρήση. Υπάρχουν κάποια εστιατόρια στο εξωτερικό που υιοθέτησαν τη χρήση, μη επαναχρησιμοποιούμενων σκευών, μαχαιροπήρουνα και γυάλινα σκεύη μέχρι νεωτέρας.

Αυξήστε τις παραδόσεις φαγητού.
Η υπηρεσία παράδοσης φαγητού θα συνεχίσει να είναι μια καλή επιλογή, καθώς αλλάζει η αντίληψή μας για φαγητό. Η μετάβαση του εστιατορίου σας σε ένα μηχανισμό παράδοσης φαγητού, μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση των ημερήσιων πωλήσεών σας, διασφαλίζοντας ταυτόχρονα ότι μπορείτε να διατηρήσετε την υπόσταση σας σε λειτουργία εν μέσω μιας παρατεινόμενης κρίσης.


Δεν υπάρχουν φόρμουλες της επιτυχίας σε αυτή την κατάσταση. Το μόνο που υπάρχει είναι η θωράκιση της υγείας μας με κάθε μέσο, για να μπορέσουμε να προσπεράσουμε αυτή την κατάσταση χωρίς άλλες δυσάρεστες εξελίξεις.

Previous Post Next Post

Τοποθέτηση προϊόντος